Expeditie E #022 | Voorbereiding operatie

door Evelien
4 · 13 · 22

Deze week stond in het teken van de voorbereiding op de operatie. Een week met een lach en een traan, ontspanning en spanning.

Dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen!

Liefs Evelien

 

Stukje Ronnie: Het is nu 08.44 uur en ben zojuist terug gekomen van het ziekenhuis. Heb een krachtig, dapper en mooi mensje af mogen zetten in het ziekenhuis. We hebben samen gelachen om die one-size-fits-all onderbroek (voor de vriendinnen hou je vast we hebben er foto’s van ;)). Evelien was wel zenuwachtig, maar zei zelf ook dat alles goed ging komen. Ze maakte zich druk over de hele wereld in plaats van haar eigen proces. Toen ik wegging was er alleen nog Evelien, dat was fijn.

Ik hou jullie op de hoogte.

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #49 Opnieuw kiezen

  https://youtu.be/D-o28WeMKkw Terwijl het zuiden des lands het carnaval (jaja of vastelaovend 😉) heeft ingeschoten heb ik een week van opnieuw kiezen gehad. In de nieuwste vlog vertel ik jullie op welke vlakken. Waar mag jij misschien opnieuw kiezen?

Expeditie E #48 Hoe grijp je het leven?

Lieve mooie mensen, Hierbij de nieuwe vlog over het leven grijpen..kan dat alleen in het nu? https://youtu.be/4oUhOQ7d_nU   Dat in het nu blijven klinkt zo makkelijk maar ik deel hierbij een oefening die mij helpt. En geloof me het is veel nodig de laatste tijd....

Expeditie E #47 chemo-chirurg-hartonderzoek-en-jarig-cocktail

Lieve mooie mensen, Hierbij de nieuwe vlog: https://youtu.be/F12eS1tLucE   Zoals omschreven in de titel een week met allerlei zaken op de planning. Ik begin steeds meer te landen en te beseffen wat er allemaal gebeurd is en nog steeds gebeurt. Past deze weg me...