Expeditie E #022 | Voorbereiding operatie

door Evelien
4 · 13 · 22

Deze week stond in het teken van de voorbereiding op de operatie. Een week met een lach en een traan, ontspanning en spanning.

Dankbaar voor alle lieve mensen om ons heen!

Liefs Evelien

 

Stukje Ronnie: Het is nu 08.44 uur en ben zojuist terug gekomen van het ziekenhuis. Heb een krachtig, dapper en mooi mensje af mogen zetten in het ziekenhuis. We hebben samen gelachen om die one-size-fits-all onderbroek (voor de vriendinnen hou je vast we hebben er foto’s van ;)). Evelien was wel zenuwachtig, maar zei zelf ook dat alles goed ging komen. Ze maakte zich druk over de hele wereld in plaats van haar eigen proces. Toen ik wegging was er alleen nog Evelien, dat was fijn.

Ik hou jullie op de hoogte.

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #58 Mild en medogenloos!

  https://youtu.be/rHxQQ6Sr7fU Ik kan schrijven moe moe moe en nog eens moe maar daar wordt niemand blij van. Maar misschien wel van dit: Een inzicht dat voorbij kwam deze week is dat mild en medogenloos bij elkaar horen. Voor mij vanaf nu, onafscheidelijk....

Expeditie E #57 Wat is m’n nieuwe normaal dan?!

  Hierbij weer een nieuwe vlog. Uitdagend weekje met de chemo en een realisatie dat het nieuwe normaal nog lang niet zo is zoals ik bedacht had met m’n hoofd. Maar het is: https://youtu.be/XQ9dKfQ0iyQ   Deze kankerreis is zoveel meer dan kanker. Het is echt...

Expeditie E #56 Identiteit

Deze week kwam het woord en betekenis van identiteit meermaals voorbij. Zonder het al te filosofisch te willen maken maar wie ben ik (met nieuw uiterlijk, misschien zelfs nieuwe vingerafdruk, nieuwe gedachten, nieuwe wensen en verlangens)? En hoe BESLUIT ik om stapje...