Expeditie E #032 Laatste bestraling!

door Evelien
6 · 26 · 22

 

#032 laatste bestraling!

En terwijl ik naar het einde van de bestralings periode beweeg deze week, ben ik dankbaar en kapot moe. Wandelt de rest van het gezin 80km samen tijdens de Vierdaagse en word ik opnieuw uitgenodigd mijn grenzen te bewaken.

O ja: de eerste keer dat ik het editten heb geregeld en vergeef me het watermerk 🙈 (wel slimme reclame!) en het missen van het logo vooraf. Maar hey: “doen is nieuwe denken en ervaren het nieuwe leren”

 

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #49 Opnieuw kiezen

  https://youtu.be/D-o28WeMKkw Terwijl het zuiden des lands het carnaval (jaja of vastelaovend 😉) heeft ingeschoten heb ik een week van opnieuw kiezen gehad. In de nieuwste vlog vertel ik jullie op welke vlakken. Waar mag jij misschien opnieuw kiezen?

Expeditie E #48 Hoe grijp je het leven?

Lieve mooie mensen, Hierbij de nieuwe vlog over het leven grijpen..kan dat alleen in het nu? https://youtu.be/4oUhOQ7d_nU   Dat in het nu blijven klinkt zo makkelijk maar ik deel hierbij een oefening die mij helpt. En geloof me het is veel nodig de laatste tijd....

Expeditie E #47 chemo-chirurg-hartonderzoek-en-jarig-cocktail

Lieve mooie mensen, Hierbij de nieuwe vlog: https://youtu.be/F12eS1tLucE   Zoals omschreven in de titel een week met allerlei zaken op de planning. Ik begin steeds meer te landen en te beseffen wat er allemaal gebeurd is en nog steeds gebeurt. Past deze weg me...