Expeditie E #032 Laatste bestraling!

door Evelien
6 · 26 · 22

 

#032 laatste bestraling!

En terwijl ik naar het einde van de bestralings periode beweeg deze week, ben ik dankbaar en kapot moe. Wandelt de rest van het gezin 80km samen tijdens de Vierdaagse en word ik opnieuw uitgenodigd mijn grenzen te bewaken.

O ja: de eerste keer dat ik het editten heb geregeld en vergeef me het watermerk 🙈 (wel slimme reclame!) en het missen van het logo vooraf. Maar hey: “doen is nieuwe denken en ervaren het nieuwe leren”

 

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #58 Mild en medogenloos!

  https://youtu.be/rHxQQ6Sr7fU Ik kan schrijven moe moe moe en nog eens moe maar daar wordt niemand blij van. Maar misschien wel van dit: Een inzicht dat voorbij kwam deze week is dat mild en medogenloos bij elkaar horen. Voor mij vanaf nu, onafscheidelijk....

Expeditie E #57 Wat is m’n nieuwe normaal dan?!

  Hierbij weer een nieuwe vlog. Uitdagend weekje met de chemo en een realisatie dat het nieuwe normaal nog lang niet zo is zoals ik bedacht had met m’n hoofd. Maar het is: https://youtu.be/XQ9dKfQ0iyQ   Deze kankerreis is zoveel meer dan kanker. Het is echt...

Expeditie E #56 Identiteit

Deze week kwam het woord en betekenis van identiteit meermaals voorbij. Zonder het al te filosofisch te willen maken maar wie ben ik (met nieuw uiterlijk, misschien zelfs nieuwe vingerafdruk, nieuwe gedachten, nieuwe wensen en verlangens)? En hoe BESLUIT ik om stapje...