Expeditie-E #033 Ik heb geen k*tleven

door Evelien
7 · 03 · 22

Een week waarin ik opnieuw uitgedaagd werd. Dit keer doordat de bestraling nog flink doorwerkte en er niet heel overbleef van mijn oksel huid..EN dat had meteen ook z’n weerslag op mijn mentale veerkracht merkte ik. Want ik had leuke plannen! En toch heb ik een fantastisch leven met een lastige situatie genaamd kanker. Maar dat is heel wat anders dan een k*tleven met af en toe iets leuks. Hard onderweg om ervoor te zorgen dat de mindset ook steeds meegaat in deze mind shift.

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #58 Mild en medogenloos!

  https://youtu.be/rHxQQ6Sr7fU Ik kan schrijven moe moe moe en nog eens moe maar daar wordt niemand blij van. Maar misschien wel van dit: Een inzicht dat voorbij kwam deze week is dat mild en medogenloos bij elkaar horen. Voor mij vanaf nu, onafscheidelijk....

Expeditie E #57 Wat is m’n nieuwe normaal dan?!

  Hierbij weer een nieuwe vlog. Uitdagend weekje met de chemo en een realisatie dat het nieuwe normaal nog lang niet zo is zoals ik bedacht had met m’n hoofd. Maar het is: https://youtu.be/XQ9dKfQ0iyQ   Deze kankerreis is zoveel meer dan kanker. Het is echt...

Expeditie E #56 Identiteit

Deze week kwam het woord en betekenis van identiteit meermaals voorbij. Zonder het al te filosofisch te willen maken maar wie ben ik (met nieuw uiterlijk, misschien zelfs nieuwe vingerafdruk, nieuwe gedachten, nieuwe wensen en verlangens)? En hoe BESLUIT ik om stapje...