Expeditie-E #033 Ik heb geen k*tleven

door Evelien
7 · 03 · 22

Een week waarin ik opnieuw uitgedaagd werd. Dit keer doordat de bestraling nog flink doorwerkte en er niet heel overbleef van mijn oksel huid..EN dat had meteen ook z’n weerslag op mijn mentale veerkracht merkte ik. Want ik had leuke plannen! En toch heb ik een fantastisch leven met een lastige situatie genaamd kanker. Maar dat is heel wat anders dan een k*tleven met af en toe iets leuks. Hard onderweg om ervoor te zorgen dat de mindset ook steeds meegaat in deze mind shift.

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #49 Opnieuw kiezen

  https://youtu.be/D-o28WeMKkw Terwijl het zuiden des lands het carnaval (jaja of vastelaovend 😉) heeft ingeschoten heb ik een week van opnieuw kiezen gehad. In de nieuwste vlog vertel ik jullie op welke vlakken. Waar mag jij misschien opnieuw kiezen?

Expeditie E #48 Hoe grijp je het leven?

Lieve mooie mensen, Hierbij de nieuwe vlog over het leven grijpen..kan dat alleen in het nu? https://youtu.be/4oUhOQ7d_nU   Dat in het nu blijven klinkt zo makkelijk maar ik deel hierbij een oefening die mij helpt. En geloof me het is veel nodig de laatste tijd....

Expeditie E #47 chemo-chirurg-hartonderzoek-en-jarig-cocktail

Lieve mooie mensen, Hierbij de nieuwe vlog: https://youtu.be/F12eS1tLucE   Zoals omschreven in de titel een week met allerlei zaken op de planning. Ik begin steeds meer te landen en te beseffen wat er allemaal gebeurd is en nog steeds gebeurt. Past deze weg me...