Expeditie E #48 Hoe grijp je het leven?

door Evelien
11 · 10 · 22

Lieve mooie mensen,

Hierbij de nieuwe vlog over het leven grijpen..kan dat alleen in het nu?

 

Dat in het nu blijven klinkt zo makkelijk maar ik deel hierbij een oefening die mij helpt. En geloof me het is veel nodig de laatste tijd. Want hoe grijp je het leven nu echt? Ik bracht een bezoekje aan de medisch psycholoog en de cardioloog deze week. Ik voel steeds vaker dat ik me op wil maken voor een nieuw leven maar wanneer ontvang ik dan een start signaal?

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #49 Opnieuw kiezen

  https://youtu.be/D-o28WeMKkw Terwijl het zuiden des lands het carnaval (jaja of vastelaovend 😉) heeft ingeschoten heb ik een week van opnieuw kiezen gehad. In de nieuwste vlog vertel ik jullie op welke vlakken. Waar mag jij misschien opnieuw kiezen?

Expeditie E #47 chemo-chirurg-hartonderzoek-en-jarig-cocktail

Lieve mooie mensen, Hierbij de nieuwe vlog: https://youtu.be/F12eS1tLucE   Zoals omschreven in de titel een week met allerlei zaken op de planning. Ik begin steeds meer te landen en te beseffen wat er allemaal gebeurd is en nog steeds gebeurt. Past deze weg me...

Expeditie E #46 proudly present my new boob (en gewonnen outfit!)

  https://youtu.be/j1QoIwiNCKY   Een week waar het vrij onverwachts draaide om mijn linker borst die er niet meer is. De plek waar ik veel bewust contact mee heb mogen maken. Mocht ervaren of een prothese voor mij verdoezeling of verfraaiing was en won ik...