Expeditie E #50 een jaar kanker: de kids aan het woord

door Evelien
11 · 27 · 22

 

 

 

 

Mijn 50ste vlog! Wie had dat gedacht? Een mooi getal wat bijna de weken van een jaar behelst. En zo wat het dan ook een jaar geleden dat ik optimistisch en ook wat naïef, de mammapoli binnenstapte. Een dag waarop echt het leven een totaal andere wending krijgt en niks meer in hetzelfde perspectief staat als daarvoor. Het was een zwaar jaar, zonder twijfel maar ook een jaar waarin mooie dingen zijn gebeurd. Het is altijd EN EN in plaats van of. Dat onder andere, bespreek ik samen met mijn fantastische 2 kleine schatten, in deze vlog.

Volgende week hoop ik de grote schat hierover vast te leggen op film 😉.

Heb een mooie week ❤️😘
Liefs

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #58 Mild en medogenloos!

  https://youtu.be/rHxQQ6Sr7fU Ik kan schrijven moe moe moe en nog eens moe maar daar wordt niemand blij van. Maar misschien wel van dit: Een inzicht dat voorbij kwam deze week is dat mild en medogenloos bij elkaar horen. Voor mij vanaf nu, onafscheidelijk....

Expeditie E #57 Wat is m’n nieuwe normaal dan?!

  Hierbij weer een nieuwe vlog. Uitdagend weekje met de chemo en een realisatie dat het nieuwe normaal nog lang niet zo is zoals ik bedacht had met m’n hoofd. Maar het is: https://youtu.be/XQ9dKfQ0iyQ   Deze kankerreis is zoveel meer dan kanker. Het is echt...

Expeditie E #56 Identiteit

Deze week kwam het woord en betekenis van identiteit meermaals voorbij. Zonder het al te filosofisch te willen maken maar wie ben ik (met nieuw uiterlijk, misschien zelfs nieuwe vingerafdruk, nieuwe gedachten, nieuwe wensen en verlangens)? En hoe BESLUIT ik om stapje...