Expeditie E #53 Waarom verstillen me zoveel brengt

door Evelien
12 · 18 · 22

Goedemorgen allemaal,

Hierbij weer een nieuwe vlog:

 

Deze week ben ik trouw gebleven aan mezelf door echt rust te pakken. Daar waar ik geneigd ben m’n aandacht te vestigen op buiten en de ander, was het nu tijd voor naar binnen en mezelf. Hoe ik dat heb gedaan en wat me erbij geholpen heeft, zie je in de vlog.

Ps wat ga jij doen om vandaag extra trouw te blijven aan jezelf? Als er iets bij je op popt vind ik het super inspirerend om dat te lezen (via app) ☺️!

Heb een prachtige dag mooie mensen!
😘

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #58 Mild en medogenloos!

  https://youtu.be/rHxQQ6Sr7fU Ik kan schrijven moe moe moe en nog eens moe maar daar wordt niemand blij van. Maar misschien wel van dit: Een inzicht dat voorbij kwam deze week is dat mild en medogenloos bij elkaar horen. Voor mij vanaf nu, onafscheidelijk....

Expeditie E #57 Wat is m’n nieuwe normaal dan?!

  Hierbij weer een nieuwe vlog. Uitdagend weekje met de chemo en een realisatie dat het nieuwe normaal nog lang niet zo is zoals ik bedacht had met m’n hoofd. Maar het is: https://youtu.be/XQ9dKfQ0iyQ   Deze kankerreis is zoveel meer dan kanker. Het is echt...

Expeditie E #56 Identiteit

Deze week kwam het woord en betekenis van identiteit meermaals voorbij. Zonder het al te filosofisch te willen maken maar wie ben ik (met nieuw uiterlijk, misschien zelfs nieuwe vingerafdruk, nieuwe gedachten, nieuwe wensen en verlangens)? En hoe BESLUIT ik om stapje...