Expeditie E #54 Ik ben verslaafd

door Evelien
12 ยท 26 ยท 22

Goedemorgen lieve mooie mensen,

Hierbij mijn weekvlog op de tweede zondag van deze week:

Ten eerste wensen we jullie natuurlijk hele fijne feestdagen. En ook sturen we een beetje extra licht en liefde naar diegene voor wie deze dagen juist een ander gevoel bezorgen. Hoe dan ook, reik uit, verbind, heb lief en verwonder.
Alle liefs voor jullie en jullie naasten ๐Ÿ’–๐Ÿ™๐Ÿป๐ŸŽ„๐Ÿ’ซ

Heb een mooie tweede kerstdag ๐Ÿ˜˜

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #58 Mild en medogenloos!

  https://youtu.be/rHxQQ6Sr7fU Ik kan schrijven moe moe moe en nog eens moe maar daar wordt niemand blij van. Maar misschien wel van dit: Een inzicht dat voorbij kwam deze week is dat mild en medogenloos bij elkaar horen. Voor mij vanaf nu, onafscheidelijk....

Expeditie E #57 Wat is mโ€™n nieuwe normaal dan?!

  Hierbij weer een nieuwe vlog. Uitdagend weekje met de chemo en een realisatie dat het nieuwe normaal nog lang niet zo is zoals ik bedacht had met mโ€™n hoofd. Maar het is: https://youtu.be/XQ9dKfQ0iyQ   Deze kankerreis is zoveel meer dan kanker. Het is echt...

Expeditie E #56 Identiteit

Deze week kwam het woord en betekenis van identiteit meermaals voorbij. Zonder het al te filosofisch te willen maken maar wie ben ik (met nieuw uiterlijk, misschien zelfs nieuwe vingerafdruk, nieuwe gedachten, nieuwe wensen en verlangens)? En hoe BESLUIT ik om stapje...