Expeditie E #57 Wat is m’n nieuwe normaal dan?!

door Evelien
1 · 29 · 23

 

Hierbij weer een nieuwe vlog. Uitdagend weekje met de chemo en een realisatie dat het nieuwe normaal nog lang niet zo is zoals ik bedacht had met m’n hoofd. Maar het is:

 

Deze kankerreis is zoveel meer dan kanker. Het is echt een reis, een proces. En de kunst voor mij zit in het aanvaarden wat is. Wat is op dit moment (van de dag) mijn nieuwe normaal? En hoe kan ik die ook echt laten zijn zoals ie zich aandient? De woorden acceptatie of aanvaarding, vanuit een plek van willen of vanuit een plek van zijn..

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #58 Mild en medogenloos!

  https://youtu.be/rHxQQ6Sr7fU Ik kan schrijven moe moe moe en nog eens moe maar daar wordt niemand blij van. Maar misschien wel van dit: Een inzicht dat voorbij kwam deze week is dat mild en medogenloos bij elkaar horen. Voor mij vanaf nu, onafscheidelijk....

Expeditie E #56 Identiteit

Deze week kwam het woord en betekenis van identiteit meermaals voorbij. Zonder het al te filosofisch te willen maken maar wie ben ik (met nieuw uiterlijk, misschien zelfs nieuwe vingerafdruk, nieuwe gedachten, nieuwe wensen en verlangens)? En hoe BESLUIT ik om stapje...

Expeditie E #54 Ik ben verslaafd

Goedemorgen lieve mooie mensen, Hierbij mijn weekvlog op de tweede zondag van deze week: https://youtu.be/GnMStCPO25Y Ten eerste wensen we jullie natuurlijk hele fijne feestdagen. En ook sturen we een beetje extra licht en liefde naar diegene voor wie deze dagen juist...