Expeditie E – het nieuws

door Evelien
11 · 20 · 21

 

Hallo lieve mooie mensen, Deze website (http://expeditie-e.nl) stond klaar voor lancering van mijn eigen bedrijf. En zelfs ik was klaar om te gaan ondernemen! Al bleek opeens dat expeditie E nog meer over mezelf mocht gaan dan gedacht. Ik kreeg de diagnose borstkanker… Voor mij overduidelijk een signaal dat ik eerst mijn expeditie mag gaan lopen, vanuit zachte kracht in het hier en nu. En die expeditie, die ontdekkingstocht wil ik graag met je delen middels deze vlogs.

Liefs Evelien

Evelien

Mijn naam is Evelien. Ik houd van eerlijkheid, echtheid en energie. Ik hou van dingen benoemen zoals ze zijn en hou niet van onvriendelijkheid. Ik ben getrouwd met een super leuke man en ben moeder van 2 prachtige kinderen.

Related Posts

Expeditie E #58 Mild en medogenloos!

  https://youtu.be/rHxQQ6Sr7fU Ik kan schrijven moe moe moe en nog eens moe maar daar wordt niemand blij van. Maar misschien wel van dit: Een inzicht dat voorbij kwam deze week is dat mild en medogenloos bij elkaar horen. Voor mij vanaf nu, onafscheidelijk....

Expeditie E #57 Wat is m’n nieuwe normaal dan?!

  Hierbij weer een nieuwe vlog. Uitdagend weekje met de chemo en een realisatie dat het nieuwe normaal nog lang niet zo is zoals ik bedacht had met m’n hoofd. Maar het is: https://youtu.be/XQ9dKfQ0iyQ   Deze kankerreis is zoveel meer dan kanker. Het is echt...

Expeditie E #56 Identiteit

Deze week kwam het woord en betekenis van identiteit meermaals voorbij. Zonder het al te filosofisch te willen maken maar wie ben ik (met nieuw uiterlijk, misschien zelfs nieuwe vingerafdruk, nieuwe gedachten, nieuwe wensen en verlangens)? En hoe BESLUIT ik om stapje...